Visionen

Nordiclands vision er at være et stedbundet kraftcenter for Odsherred, med en tiltrækningskraft som rækker ud internationalt. Gennem arkitektur, unikke løsninger samt oplevelsestilbud skabes minder fra området og er et naturligt centrum for Geopark Odsherreds mangfoldighed. Læs mere om Nordicland her.

Nordic Farmland

Nordic Farmland udgør den ene halvdel af Nordicland og er lokaliseret lige nord for Sommerland Sjælland.

Hovedtemaet er et moderne take på den nordiske bonde kultur. Arkitekturen er enkel og står skarpt med rene linjer. Der er ærlighed i brugen af materialer og deres karakter får lov at træde frem.

Byggeriet består af en større hovedgård hvor man finder eventhal, restaurant og hotel. I forlængelse af hovedgården ligger to mindre gårde med hver 15 ferielejligheder. Og oppe i landskabet finder man 6 mindre landsbyer med i alt 61 hytter i form af små bondehuse.

Bygherre: Sommerland Sjælland
Rådgiver omfang: Projektforslag og udbud